Äta ute del 17: Ormberget 2/10 2022

Begav mig till Ormbergets friluftsområde och lagade asiatisk färspanna med vitkål vid grillplatsen som ligger nära stora parkeringen. Byggnaden med omklädningsrum och toaletter ligger nära grillplatsen. Finns en liten vedbod bredvid.

Stekte på kycklingfärsen i rapsolja

Strödde över salladslök, koriander och hackade jordnötter på den färdiga rätten. Gjorde slaw på rättika som tillbehör istället för ris. Det var en god rätt med de asiatiska smakerna. Drack en kopp te sen. Jag fick sällskap av ett par som använde elden efter mig att grilla parisare. Mannen pratade om planerad spontanitet. När dom paddlade i Kanada fick dom ange exakt när dom skulle tälta och var då det fick vara max tre tält vid varje campingplats.

Tog sen en promenad och plockade två pinnar i friskvårdsutmaningen Hitta Ut. Det var skönt att promenera i den milda höstdagen.

Löven hade fallit på sina ställen och skapade en gul matta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: