MTB på Seskarö 11/9 2022

Åkte och handlade till Haparanda och passade på tillbakavägen att cykla på Seskarö och Seskarö Trails. Seskarö Havsbad & Camping var på väg att stänga ner för säsongen så de hade ingen matservering just då. Jag åkte till sushirestaurangen för middag vid avfarten till campingen.

Vid starten fanns en liten bana att öva på sina cykelfärdigheter
Den rosa leden är en tipsrunda och passar för vandring, löpning och promenad
Starten på gula leden
Cyklade på någon skogsbilväg
Fick se havet

Det var rolig och ganska varierad cykling på den gula leden. Ibland stod de unga träden tätt vid leden och vid något ställe var det äldre och grövre tallar. Leden var föredömligt skyltad så det var lätt att finna vägen. Jag blev erbjuden att duscha i campingen när jag kom fram. Det var generöst och tacksamt. Styrde sen kosan till Luleå för att se valutgången på TV.

Karta från Seskarö Havsbad & Camping

Här finns en karta över lederna att ladda ner.

Nästa gång vill jag cykla till Kenkälathi där Gränslandet i Robinson var beläget. Vill cykla efter kusten och blicka ut mot havet och känna vinden i ansiktet. Det finns mer stigar och vägar på ön att upptäcka. De utvecklar mer leder på ön. Här på Seskarö vill jag gärna övernatta och spendera mer tid med att utforska ön.

Rutten efter den gula leden, 10,2 km

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: